BALIKESİR / MANYAS - İmam Hatip Ortaokulu

02668181910
ÇARŞI MAH. CENGİZHAN CAD. NO: 11 MANYAS / BALIKESİR
Vizyon
Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2020 Liselere Giriş Sınavında ilçe 1. 2021 Liselere Giriş Sınavında İlçe 1. ve 2. Okulumuz öğrencileri olmuştur. Ayrıca çeşitli turnuvalarda ve yarışmalarda derecelerimiz mevcuttur.
KALORİFER
Çarşı Mah. Hükümet Nad. No:37 10470 Manyas/BALIKESİR